image

Over Lopital

Over Lopital

Een fysieke of verstandelijke beperking mag niet leiden tot een sociale beperking. Met deze visie duidelijk voor ogen biedt Lopital al meer dan 40 jaar de beste zorgoplossingen. Zo verbeteren we de mobiliteit van mensen met een beperking. Hiervoor maken we gebruik van de kennis en ervaring die we opdoen in de praktijk en luisteren we goed naar onze gebruikers.

Lopital ontwikkelt, produceert en verkoopt hygiëne- en transferproducten voor de zorg. Daarbij gebruiken we de nieuwste materialen en moderne productie- en assemblagemethoden. Als innovatieve Nederlandse onderneming richten wij ons zowel op Nederland als daarbuiten. Binnen onze organisatie werken bevlogen mensen die graag nét even meer aandacht besteden aan uw wensen, eisen en mogelijkheden. Zo komt ’life without limits’ voor onze gebruikers binnen handbereik.

Beschikbaarheid van de juiste hulpmiddelen biedt optimale zorg en comfort voor de gebruiker en vergroot de levenskwaliteit. Door onze kennis en ervaring en ons uitgebreid assortiment zijn wij een betrouwbare partner voor advies en implementatie van de juiste hulpmiddelen. Kwaliteit en veiligheid staan bij Lopital altijd voorop. Zo dragen we eraan bij dat mensen met een beperking en hun verzorgers comfortabeler kunnen leven. En dat is voor ons belangrijk!

Functionaliteit en comfort zijn dus altijd leidend bij Lopital. Maar we besteden ook veel aandacht aan het uiterlijk van onze producten. Wij begrijpen dat het prettig is als de producten er mooi uitzien en passen in de stijl van de ruimte.

Lopital is specialist in ontwikkeling, productie, levering en installatie van transfer- en hygiëneproducten. Maar ook daarna blijven wij graag betrokken partner, om de kwaliteit en veiligheid van uw zorgverlening te waarborgen. Onze service- en onderhoudsdienst zorgt ervoor dat uw hulpmiddelen jarenlang veilig en optimaal gebruikt kunnen worden. Heeft u ons nodig? Wij zijn er voor u!